Wat GPS is voor het vinden van je route
Is PPS® voor de juiste route in je werk & leven

Privé-cursus

Tijden veranderen, de manier van werken ook. Nieuwe technologie doet in een razendsnel tempo zijn intrede. Je wilt maar wat graag bijblijven. Doe dat dan met een privé-opleiding. In plaats van algemene cursussen, volg je bij mij alleen die lesmodules waar jij echt op zit te wachten. Stel je eigen cursusprogramma samen. Wat wil jij precies leren?

Privé-cursus

Een privé-opleiding wil zeggen dat jij gedurende een bepaalde tijd in een met jouw afgesproken  tempo, één op één les krijgt. Dat les krijgen kan plaatsvinden bij mij op kantoor in Leeuwarden, 30 locaties in geheel Nederland, of via mijn eigen streamplatform MeetOnline.  Als jouw personal developer kan ik via MeetOnline dezelfde interactie met je hebben als zou je  fysiek tegenover mij zitten of een in cursusgroep. Een beetje als Skype, maar dan professioneler.

Tenzij je hele specifieke wensen hebt duurt een privé-cursus vanaf 2 uren. Ik heb ook cursisten die twee dagdelen komen, een gehele dag  privécursus volgen, of een heel jaar lang wekelijks een uur cursus krijgen. Zeg maar hoe, waar, op welke wijze en in welk tempo jij het wilt. Het grote voordeel is, je krijgt altijd privéles. Bovendien kan ik zorgen  voor een concreet en blijvend resultaat, door de vertaling naar jouw dagelijkse praktijk intensief te begeleiden met vele voorbeelden, en je praktijkgerichte opdrachten mee te geven

Curriculum
Al vanaf 1992  geef ik cursussen, trainingen en workshops op het gebied van communicatie, leidinggeven, en effectief werken. Honderden cursisten hebben bij mij programma's  gevolgd. Tevens verzorg ik, ook al jarenlang,  op uitnodiging van diverse  Hogescholen en grotere opleidingsinstituten als NCOI, ISBW, Scheidegger, Edunoord, Interieuracademie, ROC Nederland, Noordelijke Hogeschool, Stenden, Hanzehogeschool lessen en colleges voor het verder ontwikkelen van vaardigheden.

Maak je keuze uit de  vele mogelijkheden , of combineer onderstaande modules naar je eigen wens tot één cursus. Zit jouw cursus er niet bij, informeer dan naar de mogelijkheden en neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Heb jij je keuze gemaakt, mail mij die dan en je ontvangt een vrijblijvende offerte.

Cursusoverzicht

 
 
 
 
E-mailen
Bellen